Värmland & magont

image45

Nu har jag varit sådär dålig på att skriva igen. Dumma mig!

Förra veckan fick jag ett hemlängtan-ryck. Hade ingen skola, satt bara hemma och skrev tenta. Så min klippa till karl fick tag i en tågbiljett på tradera för 1 kr! Helt galet. Om det finns många biljetter kvar så lägger de tydligen ut dem på auktion 48 timmar innan avgång. Så helt plötsligt satt jag i älskade Knutsbol och skrev klart tentan istället. Mycket lättare att skriva där faktiskt. Stannade till i söndags och vilade upp mig. Var och simmade, bastade och solade med mamma (trotsade min solarium-skräck) , slappade med familjen, gosade med katterna, lekte med Thina, och shoppade och festade med syrran. Mysigt.

Väl tillbaks i huvudstaden var det dags att börja min VFU i årskurs ett. Gick en dag, sedan kom min magvärk tillbaka i måndags kväll och höll mig vaken hela natten. Suck. Jag hade så ont så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Så i tisdags fick jag gå till läkaren, IGEN, och han har skickat en remiss till en magspecialist nu. Det känns jobbigt att inse att det inte bara är stress eller nåt tillfälligt, utan det är verkligen nåt fel på min mage. Förhoppningsvis inget allvarligt, men irriterande. Men nu får jag ju i alla fall reda på vad snart.
Så jag missade två dagar av min VFU och resten av veckan har min handledare varit ledig. Därför har hamnat lite efter i min planering av uppgifter. Men jag trivs bra i klassen så det ska nog gå vägen ändå.

Igår var vi på afterwork och middag med Crilles jobb och efteråt åkte vi ut till Jenny & Andreas i Huddinge och spelade melodifestivalsspelet. Jag tror inte jag kunde en enda fråga. Inte min typ av musik riktigt.

Nu ska jag äta lite tacos med Crille och hans kompisar som ska ut och spela biljard sen. Jag orkar inte göra nåt, ska bara vara hemma och slappa för mig själv. Välbehövligt. :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback