Förlovad :)Nu är vi förlovade! Och vi har haft en helt underbar helg!

Du och jag...

Roliga grejer

image48

Jag älskar påsk. Det är en mysig känsla över den helgen. Påskris, påskägg, påsklijlor, tulpaner, härliga färger, vårkänsla. Det sitter i sedan jag var liten, gillade att måla påskbrev och pyssla. Sedan brukar jag ju fylla år runt påsk och våren brukar vara på g. Så det är mysigt. Nu har det ju tyvärr gått och blivit vinter dock..
I går var det påskpyssel på min VFU-plats och barnen gjorde påskkort och jättesöta ägg med kungakrona och änglavingar. Jag gjorde också en förståss :P
Crille och jag har köpt påskägg till varandra som vi ska byta imorgon också.
Men imorgon är det inte bara påskafton utan dagen då vi ska förlova oss!  Wihoo :)
Idag blir det kryssning till Tallin för mig och älskling. Ska bli mysigt att komma bort lite. Så nu blir det två nätter på Ms Romantika, en dag i Tallin, god mat, shopping och såna goa grejer.

Hörs!


Värmland & magont

image45

Nu har jag varit sådär dålig på att skriva igen. Dumma mig!

Förra veckan fick jag ett hemlängtan-ryck. Hade ingen skola, satt bara hemma och skrev tenta. Så min klippa till karl fick tag i en tågbiljett på tradera för 1 kr! Helt galet. Om det finns många biljetter kvar så lägger de tydligen ut dem på auktion 48 timmar innan avgång. Så helt plötsligt satt jag i älskade Knutsbol och skrev klart tentan istället. Mycket lättare att skriva där faktiskt. Stannade till i söndags och vilade upp mig. Var och simmade, bastade och solade med mamma (trotsade min solarium-skräck) , slappade med familjen, gosade med katterna, lekte med Thina, och shoppade och festade med syrran. Mysigt.

Väl tillbaks i huvudstaden var det dags att börja min VFU i årskurs ett. Gick en dag, sedan kom min magvärk tillbaka i måndags kväll och höll mig vaken hela natten. Suck. Jag hade så ont så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Så i tisdags fick jag gå till läkaren, IGEN, och han har skickat en remiss till en magspecialist nu. Det känns jobbigt att inse att det inte bara är stress eller nåt tillfälligt, utan det är verkligen nåt fel på min mage. Förhoppningsvis inget allvarligt, men irriterande. Men nu får jag ju i alla fall reda på vad snart.
Så jag missade två dagar av min VFU och resten av veckan har min handledare varit ledig. Därför har hamnat lite efter i min planering av uppgifter. Men jag trivs bra i klassen så det ska nog gå vägen ändå.

Igår var vi på afterwork och middag med Crilles jobb och efteråt åkte vi ut till Jenny & Andreas i Huddinge och spelade melodifestivalsspelet. Jag tror inte jag kunde en enda fråga. Inte min typ av musik riktigt.

Nu ska jag äta lite tacos med Crille och hans kompisar som ska ut och spela biljard sen. Jag orkar inte göra nåt, ska bara vara hemma och slappa för mig själv. Välbehövligt. :D