Ny vecka, nya tag




Ännu en helg har passerat. Det blev en mycket trevlig sådan. I fredags kom Crille och Jennys kusin Karro hit från Umeå och vi fyra åt pizza, spelade spel och drack vin. Mycket trevlig kväll med många skratt. Har alltid kul med Jenny & Karro :)

I lördags gick jag på stan en sväng med tjejerna och sedan var det planerat en helkväll med tapas, förfest här, kanske en drink på Söder och sedan Golden Hits. Blev inte riktigt som planerat dock. För att göra en lång historia kort, Jenny & Karro somnade och festandet blev försenat. Vi kom därför inte ut förrän efter 12 och det var ju löningshelg så Golden Hits var bara att glömma. Crille åkte till Söder där Hanna & Christian var. Vi tjejer ställde oss i kön till Ambassadör men det var också kört. Jenny & Karro åkte till Aladdin men jag orkade inte stå i kö längre så jag följde med syrran och hennes gäng till söder. Väl där upptäckte jag att jag glömt mitt leg och visakort hemma. Så det var bara att vända hem igen. Men klockan hade redan hunnit bli 2 vid det laget så det spelade inte så stor roll.
Typiskt när jag väl var peppad på en utekväll men vi hade väldigt kul trots det.

Igår skrev jag klart min examination i sista sekund och gick sedan på första seminariet för nya kursen Utbildning, pedagogik och samhälle. Idag, igår och i morgon. Hade hoppats att det skulle bli lite lugnt i början så man kunde hinna andas ut från förra kursen, men icke. 200 sidor och seminariefrågor att svara på tills torsdag. Jippie! Verkar över lag vara en väldigt tung kurs det här. Suck.
Jag kommer bli så glad när denna termin är över

Men idag tog jag mig friheten att sova ut ordentligt. Så skönt och välbehövligt. Nu håller jag på att tvätta och sedan ska jag åka in till stan för att köpa boken som ska läsas till torsdag. 

Tjing!
 

Party


Efter mycket krångel är det äntligen dags för party. Jenny & Karro är på väg hit och sedan blir det Golden Hits för en schalgerkväll, det kan vara kul det också ibland. Förhoppningsvis hinner vi också möta upp syrran och hennes gäng innan för en drink på Vampire Lounge.
Jag är på bra humör och bjuder på en ny favoritlåt som avspeglar min sinnesstämning.
Lev livet och ha kul!


Tenta


Idag har jag skrivit tentan som skulle gjorts för en månad sedan om jag inte blivit sjuk.
Jag har ingen aning om det gick bra eller dåligt, kändes bra till en början men efter 6 sidor skrivna försvann orken. Kom inte på något mer att analysera. Så vi får väl se. Det blir nog inte mer än godkänt, men skönt om man klarar den i alla fall. Är så otroligt less på Vygotskij, Skinner och Piaget nu så ni anar inte.

Nu är det bara att sätta igång med examinationen för denna kurs. Den skulle vara inne igår men eftersom jag skrev tentan idag så fick jag uppskov till måndag, det var uppskattat! Dock så har vi redovisning imorgon så måste ta itu med den först. Pust.

Vet inte om jag har en dålig dag bara men...Känner mig så less i allmänhet. Fastnat i gamla hjulspår och vill loss men vet inte hur. Vill att det ska hända nåt nytt, komma vidare i livet.
Äh.

Just det, gastroskopin ja. Har inte haft tid att skriva om den, men det gick bra. Obehagligt, oh ja, men det gick fort och jag är glad för den lugnande sprutan. Roligaste sköterskan "Det här kommer kännas som en dry martini ungefär".
Det finns så många underbara sjuksköterskor har jag insett det senaste året, ni gör ett fantastiskt jobb!
Jag har magkatarr som jag befarade, och det är tydligen vanligt i kombination med IBS. Sedan har jag inte fått provsvaren, men läkaren tyckte det såg bra ut. Gäller att sköta magen bättre nu.

Gastroskopi


Idag är det föreläsning. Men jag ska inte gå. För jag ska få en slang med en kamera på nerkörd i halsen i stället.
Ah! Dumma jag har suttit och läst massa skräckhistorier nu och är livrädd. Visst, jag klarade ju av koloskopin och den gjorde ju ont, men jag tror att det här kommer vara mycket obehagligare. Kräkreflexer är ju inget man kan stänga av.
Nej fy fan, de ska få droga mig rejält.

Det är bara att köra på. Vi hörs sen om jag överlever..

Mysig dag




Igår hade jag en mysig dag ute hos syster i Tumba. Vi gick på en promenad i skogen, lagade mat och bakade schakrutor.
Idag var jag på en seg föreläsning och sedan möttes jag och syster upp i stan för en liten shoppingrunda. Jag köpte bara ansiktsmask på body shop och en topp på Gina Tricot för 50 kr, men ändå. Får bli en ordentlig runda längre fram. Finns så mycket fina höstkläder nu!

Nu är det helg (igen) och jag är rätt slö. Vet inte vad det är med mig, trött hela tiden.
Är lite, lite sugen på en utekväll men samtidigt inte.
Va blire? som vi säger i Värmland.
Vi får se ;)

Helg igen


Den här veckan har gått sjukt fort känns det som. I måndags bjöd vi hit Jenny & Sara på middag och så spelade vi buzz, det var mysigt. I torsdags fick Maertha och jag ett ryck och gick på Cosmonova. Vi såg dinosarier men det var för snabba vändningar och bilden blev suddig när nåt zoomades in, så vi blev alldeles yra och vimmelkantiga. Inte värt pengarna tyvärr.
I övrigt har veckan varit ganska ointressant och mest bestått av plugg. Igår var syrran och jag på bio. Vi såg en skräckfilm som hette Mirrors och den var läskig så man satt på helspänn. Dock lyckades vi hamna i en salong full av fjortisar som satt och skrek i falsett, fnissade, skrattade högt och pratade konstant.  Det var inte bara en person heller, utan halva salongen satt och störde. Var nära att resa mig upp och be dem hålla käften, men jag är lite för feg.

Jaja. Idag är det lördag och jag tänkte ta mig ut på en långpromenad. Har inte rört på mig på skrämmande länge. Om några timmar är det dags för veckan höjdpunkt också, vi ska vara hundvakt åt underbara Cherie igen! Åh vad jag längtar efter den lilla pälsbollen :)