Bakis

Fredagskvällen spenderades med min vapendragare Maertha och en flaska blåbärsvin.

Allt för sent masade vi oss iväg för att möta Crille & Christian på biljardpalatset. Christian hade blivit för full och åkt hem men vi andra fortsatte spela lite halvhjärtat och dricka öl. Mycket trevlig kväll men idag snurrar huvudet.
Ska ändå göra mig i ordning för fika med Linnea och sedan är det dags för Saras inflyttningsfest i Tumba. Jättekul att lillasyster har flyttat hit tycker jag :)


Tidsfördriv

Crille kollar på hockey och jag har tråkigt.
Hittade denna på
Saras blogg. Lite rolig fakiskt

1. Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga.

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig? Hej. Har du haft en trevlig helg?

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Puss älskar dig

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Hej sötis jag är också hemma idag

4. Vilket sms blev du mest berörd av?  Hej vad gör du var är du?

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig? Är du vaken?

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Jag vill också träffas!

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Tar en öl. Ska snart på middag.

8. Vad vill du höra mest av allt?
Wii gumman, på torsdag ses vi!

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Hey babe, vad gör du?

10. Din romantiska replik?
Älskar dig skrutten. Puss puss

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?  Vi kommer vara där om 45 min ungefär kanske

Snörvel

Nu sitter alla andra och skriver tenta. Jag sitter här och hostar. Tog beslutet igår att skriva tentan på omtentatillfället istället om en månad. Jag är fortfarande inte riktigt frisk och har inte kunnat plugga alls tillräckligt de sista dagarna som skulle behövts. Det blir tufft att plugga dubbelt på den nya kursen men det ska jag klara. Kan ju inte rå för att man blir sjuk.
Orkade i alla fall ta mig iväg till Maertha en sväng igår. Hon är också sjuk och vi tänkte att det var dags att försöka få lite frisk luft. Jag har suttit inne sen i lördags. Så det blev två snorisar på promenad. Ganska skönt ändå.

Nu ska jag ändå plugga några sidor och sedan masa mig iväg till biblioteket för att hämta en bok till nya kursen som börjar på fredag. Slit och släp ;)

Sjuuuk

Usch, ligger här med en jävlig förkylning och tycker synd om mig själv. Snorar, ont i halsen, ont i huvudet, ont i hela kroppen.
Det värsta är att jag har tenta på onsdag och skulle behöva plugga som en galning, men är så trött i kroppen.
Sitter därför och försöker "lightplugga" genom att googla och kolla på youtube om teoretikerna vi ska skriva tenta om.
Det var faktiskt en föreläsare som tipsade om detta, man kan till exempel hitta en del av Piaget och Skinners experiment på youtube. 
Jag med min dåliga humor tyckte den här var lite rolig

  

3 år


Idag firar jag och min älskling tre år.

Och jag har världens bästa överraskning till honom!♥


Helgen


I fredags åt vi lite tacos här med Crilles syster. Sedan kom Crilles kompis Robin också och vi spelade en massa buzz och drack vin. Det gick sämre ju mer vin man drack kan jag meddela. Men kul hade vi. Sedan fick vi för oss att gå ut runt halv 3 och då var ju inte mycket öppet här omkring, så vi hamnade på nån salsaklubb där vi betalade 100 kr för att gå in och stannade ungefär en timme. Onödigt värre, men men så kan det gå.

I lördags kom det en hund hit :) Vi skulle vara hundvakt åt Kims lilla 9 månaders valp Cherie. Hon ska vara allergifri så det gick bra. Jag kände av lite allergi efter ett tag ändå dock (såklart) och fick ta en allergitablett. Himla synd, skulle vara så underbart att kunna ha en hund. Men med en tablett i kroppen gick det hur bra som helst och hon kunde till och med sova i vår säng. Har ju inte hjärta att bära ner henne när hon hoppat upp och lagt sig brevid en.
Hon var helt underbar, lilla Cherie och vi saknar henne massa. ♥


 


Hösten är räddad!Älskling har gått och köpt ett playstation 2. Igår satt vi och spelade mega buzz. Båda älskar frågesporter och vi hade jättekul men jag förlorade 4 av 5 omgångar. Samtliga ledde jag i början, men sen går karln om mig på grund av att jag har världens sämsta reaktionsförmåga och han är snabb som fasen. Tur för han att jag är så ödmjuk och en så bra förlorare.
Himla kul med ett tv-spel i alla fall. Hösten är räddad!

I övrigt är det lite rörigt i huvudet just nu. Så mycket att ta in i skolan att det blir korvstoppning. När man precis börjar haja vad den ena gubben menar med sina terorier är det dags att gå vidare till nästa.
Idag hade vi föreläsning om Skinner men vi gick därifrån och var mer förvirrade än när vi kom!
Jag och Medine gick och åt kinabuffé och sedan åkte jag in till stan en sväng. Orkade inte med nåt mer plugg för dagen. Gick in på Skopunkten för jag behövde ett par billiga sneakers. Gick därifrån med ett par vita sådana plus två jättefina ballerinaskor från rean, ett par vita och ett par guldiga. Jag vet att det börjar bli höst och kallt, men ett litet tag till kan man använda dem och dessutom gäller det att passa på när jag väl hittar skor som passar mina ankfötter. Gött mos!