Goda nyheter under det senaste dygnet

Planeten fortsatte att vrida sig runt sin axel som vanligt med resultat att solen gick upp överallt på jorden.
Miljoner fåglar sjöng och ett oändligt antal blommor blommade.
Jorden välsignades med 340 000 helt nya ljuvliga människobarn.
Intelligenta, kärleksfulla och mycket modiga handlingar utfördes varje sekund på planeten.
Miljoner människor avstod från att säga eller göra något elakt.
Hundratusentals nya, verkligt bra ideér kläcktes.
Miljoner människor skrattade, lärde sig något nytt, rörde med ömhet vid varandra, älskade och vägrade ge upp.

Sjuuk

Usch vad jag är förkyld. Satt med tentan hela fredagkvällen och så när jag var klar och kunde slappna av så blev jag förståss sjuk. I lördags var jag med Maertha på stan en sväng men blev bara sämre och sen dess har jag legat däckad här hemma. Blir ju galen av att inte ha nåt att göra, bara snora och hosta. Inte kan jag sova ordentligt heller av nån anledning...Blä! Men jag tänker vara frisk imorgon för då har jag kliitid. Har inte klippt mig sen oktober så det är hög tid.
Har absolut inget vettigt att skriva, har bara så trååkigt.
Men jag ser fram emot helgen, då blir det min 25-års fest och nästan alla mina älsklingar kommer vara här :)

Dröm

Jag har verkligen de konstigaste drömmarna. I natt drömde jag att Crille hade förvandlats till en daggmask. Det var inget konstigt med det, folk kunde tydligen förvandlas till saker lite hipp som happ bara. Men han var tvungen att leta reda på en vattenpöl för att han inte skulle torka ut och fick ge sig iväg. Eftter ett tag ringde jag honom för att höra hur det gick "Jorå, jag är snart framme vid pölen. men jag måste nog gå till kiropraktorn nästa vecka, det tar på ryggen att vara mask!" Haha! Sedan bröts samtalet och jag var jätteorolig att en fågel hade tagit honom. I den stunden vaknade jag och var helt rädd. Kramade Crille lite extra hårt.
Undra just vad en sån dröm betyder?

Nej, nu måste jag återvända till hemtentan som ska vara klar på fredag. Den är klurig så jag har lite panik. Var bara tvungen att dela med mig av min underliga dröm ;)

Nya lägenheten, Metallica och förkylning

Äntligen fredag. Den senaste tiden har det varit mycket skola men nu är kursen nästan slut. Har examination och en till uppgift att skriva bara till nästa fredag. Sedan är jag tydligen ledig i 10 dagar innan nya kursen börjar! Skumt värre, men jag klagar inte :)
Tror jag är på väg att bli sjuk. Crille har varit hemma med förkylning i veckan och jag börjar känna att halsontet är på väg här också. Ingen lust att bli sjuk ju, men när det gör så här ont när man sväljer brukar det vara kört. Tror jag blir tvungen att köpa lite glass för att lindra det sen ;)
I övrigt har vi börjat bo in oss i nya lägenheten. Allt är uppackat och klart, det enda som är kvar är att få upp lite saker på väggarna, gardiner, nya blommor och en ny matta. Vi ska pyssla lite mer i helgen så det blir hemtrevligt. Jag trivs jättebra, i början var vi lite besvikna på små skavanker som vi inte sett innan men jag tycker att hela lägenheten är jättemysig och det känns verkligen som hemma. Det enda negativa är att det luktar avlopp från och till i badrummet. Vet inte om det är tvättmaskinen som är möglig eller nåt äckligt...

 I söndags skulle vi ju på Metallica men tji fick vi. Vi var jättepeppade och satt där och väntade när de andra kom ut på scenen och berättade att James var sjuk. Jäkligt synd...De ska försöka komma tillbaks i maj men jag vet inte om jag vågar utsätta bebisen för så högt ljud när den är så stor i magen. Jag vet inte, får väl fråga barnmorskan om det blir aktuellt. Magen växer och frodas förövrigt, det går fort nu. Jag känner också av bebisen mer och mer. Första gången jag var säker på att det verkligen var bebisen som var det där sprattlet satt jag på biblioteket i skolan och jag kunde inte sluta le. Vilken känsla!
Nu ska jag försöka äta lite frukost och sedan tmåste jag ta mig iväg till Universitetet för att jaga fatt i blankett angående studieuppehåll.