Casper

Casper, mitt hjärta. Inte kunde jag ana vilken lycka du skulle skänka. Kärleken till dig växer sig starkare för var dag. Du är meningen med livet! Är så glad över att få vara din mamma. Från att se dig på ultraljud och känna dig sparka i magen till att du föddes, jag får dela varje dag med dig och se dig utvecklas, det är så fantastiskt.
Jag kommer alltid att finnas vid din sida och kämpa för dig. Det finns inget jag inte skulle göra för din skull.
Mamma älskar dig!
Charmören

Casper på sin 3 månadersdag i lördags


Vaccin & Östersund

Tänkte precis skriva att vi nyss kom hem från Östersund men insåg att vi faktiskt varit hemma nästan en vecka. Det är läskigt vad tiden går fort när man har en liten bebis. Dagarna bara flyger iväg. Lillskrutten är redan 3 månader. Idag har han vaccinerats, två sprutor i låren. Sköterskan förvarnade om att de gjorde ont och att det brukar bli mycket skrik. Och stackaren blev ju ledsen och skrek, men det gick över jättefort. Jag hade förväntat mig gallskrik i en timme eller så men älsklingen var så duktig! 

Vi hade det jättemysigt i Östersund i alla fall. Det var skönt att få bli lite bortskämd. Vi umgicks med Crilles familj, fick äntligen träffa Caspers kusin lille Noel. Och så var vi på middag hos Hans & Annika och hos Crille & Sandra och deras 11 månaders tvillingar. Där var det full rulle vill jag lova...Och de var jätteintresserade av Casper. 
Sen har vi träffat några fler av Crilles kompisar och Caspers nya kompis William. Mycket bebisar däruppe! 

Det är lite upp och ner med Caspers mage, men lite bättre är det nog. Igår kväll var han helt hysterisk men han var nog trött också. Det är väldigt svårt att få den killen att komma till ro och inse att han är trött. 
Men nu sover han faktiskt, han är väl sliten efter vaccineringen...
Ska nog gå in och lägga mig brevid och lukta lite på honom :) Mammas fina älskling
 

 Noel och Casper  
Noel och Casper

Snabbuppdatering

Vi har haft jobbiga veckor här med koliken men samtidigt har det varit underbart såklart de stunder han mår bra. Varje dag med Casper är underbar! Vi tror och hoppas att det är på väg att bli bättre i alla fall, han är ju snart 3 månader nu...Sen har det hänt en del annat jobbigt i våra familjer men det ska jag inte gå in på här.

Ska skriva mer när tid finns, ville bara uppdatera lite. Imorgon åker vi till Östersund och är där ändå tills på måndag. Ska bli så kul att träffa Caspers lille kusin Noel och Crilles familj och vänner.

Casper ler jättemycket nu och man blir lika lycklig varje gång. Han har börjat prata en massa också, speciellt på kvällarna är det joller och nya ljud varje dag.
Försöker fånga hans leenden på bild men det är svårt för han blir så fascinerad av kameran och spärrar upp ögonen och ser förvånad ut så fort den åker fram. Men bjuder på ett litet busleende som jag fångade igår.