Lite bilder från den senaste tiden


Casper med sin flickvän Smilla


Pussattack på farmor!


Stora killen i sina första kalsonger


Lek med kompis Morris på Öppna förskolan


Lek i löven

Torsdag

Usch vad kallt det har blivit ute helt plötsligt! Dessutom blåser det halvt storm här.
Jag satt hemma och pluggade hela förmiddagen och sedan mötte jag upp Crille och Casper på väg hem från Öppna förskolan. Casper somnade i vagnen så vi fick gå runt i blåsten så han skulle få sova. På eftermiddagen skulle Crille åka till jobbet för att vara med på Öppet hus och jag hade tänkt mig att spendera lite tid i parken med Casper. Men det var för kallt, så vi gick hem istället och har passat på att städa. För inte så länge sedan blev Casper rädd så fort man startade dammsugaren men nu blir han helt exalterad istället. Han springer runt i rummen och skriker glatt för att försöka överrösta dammsugaren.
Nu när lille älsklingen somnat ska jag ta och laga lite matlådor och sedan sätta mig och plugga någon timme till. Det är verkligen fullt upp i skolan, men jag gillar det!Cherry on top award

Jag har fått en Award av snälla Beatrice
Tack gulliga du!

Jag har ju minst sagt haft bloggtorka, av och till ganska länge nu...Denna blogg är helt enkelt inte vad jag vill att den ska vara. Men nu ska jag skärpa till mig och engagera mig i bloggen igen.

Enligt instruktionerna ska man berätta tre saker som ligger en varmt om hjärtat och visa
en favoritbild, sen skicka awarden vidare till fem andra bloggare.

Jag skickar denna award vidare till:
Anneli, Malin, Emma, Maria och Sara

Tre saker som ligger mig varmt om hjärtat:
♥ Min underbara son och hans fina pappa!
♥ Våra familjer & vänner.
♥ Musik! Det finns få saker som kan pigga upp mig som bra musik kan.

Min favoritbild just nu:Denna bild är tagen hos mina föräldrar i Värmland i somras. Detta är en plats jag älskar och vi fick många fina och mysiga dagar där i somras hela familjen Fredagsmys

Caspers farmor är här och hälsar på oss i helgen. Crille, Casper ch farmor har varit på Öppna förskolan och ute i parken och lekt idag medan jag har pluggat. Nu när Casper har somnat har vi lite fredagsmys med tacos, vin och godis. Supermysigt! Imorgon ska vi in till stan och shoppa och så ska vi dessutom luncha med Josefin, Marcus och lille Axel som kommer upp till Stockholm för att köpa bil.
Nu är det dags för Idol. Heja Alice!