Casper och ballongenVår helg har varit jättemysig. Vi har haft besök av Crilles kompis Hans från Östersund sedan i tisdags. Grabbarna har lagat mat ihop varje kväll så jag har kunnat ägna mig helt åt att plugga. Har en hemtenta som ska in imorgon så det har varit lite stressigt. Idag måste Crille jobba också, men jag hinner nog klart ikväll. Nu ska jag mysa med Casper, vi ska gå till Öppna förskolan efter frukost.
Bilden är från i lördag, då de delade ut ballonger inne på köpcentrumet mitt emot oss. Caspers ögon lyste av lycka när han fick sin ballong. ♥

Kallt

Vart är Sverige på väg?

Detta skrämmer mig.

Caspers första steg!

Igår, söndagen den 12:e september, tog Casper sina första steg! Han fick gå lite med oss inne på Åhlens då han var less på vagnen och då tog han 3 egna steg. Sedan gick vi in på Polarn och Pyret, Casper fick leka lite med legot där och då tog han 5 steg! Sedan tog han några steg fram till legot gång på gång. Nu har vi övat här hemma också, han går mest om det är till nåt, typ en leksak, hellre än till mamma eller pappa. Tror han har tagit 8 steg som mest. Äntligen lossnar det. Det är så härligt att se! Mammas duktiga kille!

På Polarn och Pyret igår.Hemma nu ikväll