Back to lifeNu har jag vaknat till liv igen. Älskling och jag tog med mitt gamla Supernintendo från Degerfors och ända sen vi kom hem i onsdags har vi suttit klistrade och bara spelat och spelat. Himla kul, men nu är det dags att återvända till verkligheten. Har massa att plugga innan torsdag då skolan börjar igen och så har jag ju tänkt börja på min tavla också, men vet fortfarande inte vad jag ska måla. Något afrikansk-inspirerat i alla fall tror jag. Några förslag?

Har haft ett underbart jullov i alla fall. Det var så härligt att komma hem och träffa alla nära och kära. Syrran, Mamma, Pappa, Morfar, Anneli, Thina, Bonnie, Victoria, Elin, Maertha. De bästa människorna i hela världen. ♥
Bara Josefin jag inte hann träffa, och det känns jättesynd men vad gör man...Jag kommer ner och hälsar på dig snart! Vi skulle ha firat nyår hos Josefin & Marcus men Crille har ju skadat knäet och mådde inte alls bra så det blev en lugn och stillsam nyårsafton hemma i Knutsbol med familjen, det är ok det också.

Det gjorde mig verkligen gott att vara hemma och ta det en paus från storstadstressen (jag älskar sthlm, men ibland behöver man komma ifrån) och umgås med alla vänner. Jag är en person som är både väldigt social och har ett stort behov av att vara själv och ibland kan jag tippa över åt ensamvargshållet när jag är här i Stockholm. Tycker det är skönt att bara gå och skrota för mig själv eller med baby, och jag behöver verkligen den tiden. Men jag behöver verkligen umgås med folk också, och det glömmer jag ibland när jag är mitt uppe i allt. Sen jag flyttade hit har jag inte ansträngt mig så mycket för att skaffa nya vänner, så det blir mitt nyårslöfte att socialisera lite mer.