otäckt.

I dag när jag satt på bussen hörde jag två tjejer som pratade om självmord. De var kanske 14, 15 år och de pratade om detta som om de pratade om kläder eller vad faan som helst! Tjej nr 1 kände nån som försökt hänga sig men istället blivit hjärndöd och nu låg i koma (!?) och tjej nr 2 hade en kompis vars kompis tagit livet av sig för en vecka sen. Tjejen berättade småfnissande (!!) om denna flicka som tagit massa tabletter och svalt ner dem med whiskey.  Tydligen var det coolare att ta tabletter än att hänga sig. "Liksom AJ! Hur vågar man?" var deras kommentar till killen som försökt hänga sig.
Hur kan man sitta på en buss och skvallra om folk som tagit livet av sig? Hur kan man skratta när man pratar om någon som svalt tabletter för att dö?
Är det nåt jag tycker är läskigt så är det när såna saker blir vardagsmat. Tonåringar som inte hittar nån annan utväg än att ta livet av sig. fy fan.

Gratisprylar

Hittade precis en sida där man kan få en massa gratisgrejer om man värvar folk och fullföljer några erbjudanden. Jag som är fattig som en kyrkråtta just nu, nappade ju såklart. Så nu måste ni alla gå in här: http://gratisgen.se/?ref=72309 för att också bli medlemmar och få gratisprylar och på så viss hjälpa mig att få mina prylar!
Lockar inte gratis mp3spelare, presentkort på ikea eller sex and the city-box? Finns även fler saker att välja på. Det är inget farligt och kostar inget!

student flash-back & sommarjobbsbekymmer

image7

Idag tog jag en promenad innan frukost. Det var så där härligt försomrigt, lagom varmt, grönt på träden och underbara dofter. Fick student flash-backs. Å vad jag skulle vilja ta studenten igen, det var ju så himla kul :) Champagnefrukosten, åka vagn, festen. ÅÅh!
Gå gymnasiet igen vore inte helt fel heller. Tänk vad skönt man hade det (fast det insåg man ju inte då såklart). Man fick måla och pyssla, skolan var inte så krävande som den är nu och man hade sina kompisar omkring sig varje dag. Lyx! :) 
En annan sak jag insåg när jag var ute och gick var att jag nog borde köpa en sport-bh eller nåt sånt. Enda fördelen med att jag gått upp i vikt är att jag fått större bröst, och nu hoppar dom när jag går! Vardagsmat för er andra antar jag, men detta är en helt ny känsla för mig, haha- nu fattar jag varför man ska ha såna där sport-bhar. Får väl införskaffa en när jag har råd.
Appropå råd har jag inte fått tag i nåt sommarjobb än så det är lite panik nu. Borde börjat tidigare men hittar ju inga jobb som passar mina knapphändiga erfarenheter. Har sökt 7 stycken ialla fall. Snart måste jag ringa städjobbet och kolla om jag har få nåt där, men det tar emot. Mår dåligt bara jag tänker på det där skitstället. Arbetskompisarna var det väl inget fel på, men finns det nåt mer deprimerande att åka runt i en bil och städa kontor en varm sommar? Och behöva gå upp kvart i 5 dessutom. Men, men, nöden har ingen lag. Är så himla less på att aldrig ha några pengar. 

Igår hade vi gruppredovisning och tentainlämning så idag är det intro på nästa moment och förhoppningsvis lite lugnare ett tag. Snart blir det lite praktik också, det ska bli jättekul! Jag har hamnat på en förskola som det är gångavstånd till, kan inte bli bättre.

Idag klarade Thina uppkörningen förresten! :) GRATTIS! Jag sa ju att det skulle gå bra! ♥