Dröm

Drömde en fruktansvärd dröm och vaknade av att jag grät och var jättelessen. Crille tröstade mig lite, men det var ingen idé att försöka somna om.
Och lika bra är väl det för jag har en lång dag av pluggande framför mig. Antagligen på en filt i Rålis eftersom det verkar bli lika fint väder som igår. 

Kanske ska ta en morgonpromenad för att bli av med alla jobbiga tankar. Promenad=terapi.Det enda jag saknar är mina vänner.  Sicilien
Nu har vi fixat sommarens resa. Det blir 12 dagar på Sicilien! :D Vi har länge varit väldigt sugna på just Sicilien, eftersom det verkar vara väldigt fint, mycket sol och bad men också mycket kultur och så att vandra på vulkanen Etna lockar ju :) Charterresorna dit gick dock på ca 8000 per person och vecka. Så upptäckte Crille att Ryanair flyger till Sicilien. Inte Palermo då, utan en mindre stad vid kusten. Sedan kollade vi hoteles.com och hittade ett jättebra hotell som ligger bra till. Så nu är allt bokat, betalat och klart! Vi betalade 6, 200 kr vardera för 12 nätter. Kan ju inte bli bättre! Jag längtar redan :)

Nu är det äntligen helg och jag har massa roligt att se fram emot. Ikväll ska jag förhoppningsvis träffa Linnea som är i Stockholm den här veckan. Imorgon ska jag möta Victoria en sväng efter att hon landat i Stockholm. Hon har nämligen beslutat att lämna Australien och komma hem till Sverige. Sedan ska vi dricka lite öl med Maertha & Christian. Och på söndag blir det en tripp till Ikea med Crilles syster för att handla lite inför hennes 30-års fest.

Tankar

Hade tänkt skriva ett inlägg om min helg som varit trevlig med danspass, fest, film och så vidare. Nu känns det bara dumt.
Jag blev så illa berörd av att höra att de hittat Engla. Man anade ju att hon antagligen var död, men nu när man fick det svart på vitt. Det blev så verkligt. Det här har verkligen hänt. I Sverige, i en helt vanlig familj. Sånt som man bara ser på film. Eller som händer i USA.
Jag tänker mig en liten flicka som måste varit så rädd. Jag tänker mig en familj som nu fått det bekräftat att en man dödat deras dotter, alldeles i närheten av deras hem. Jag vill bara gråta. Ska föräldrar inte ens våga släppa sina barn fria att få cykla hem själva? Vad händer med världen, vad ska man göra? Vad har gått snett i ens liv när man beslutar sig att döda ett barn?

Babyboom

image53

Det är fyra tjejer i min klass som är gravida. Helt galet. Alla ska dessutom ha i början av hösten. Två av tjejerna har barn sedan tidigare men de andra två är i min ålder och det känns oväntat och lite underligt att de redan ska bli mammor. Men också otroligt kul. Allt prat om bebisar och jämförande av magar gör att man faktiskt börjar längta lite själv :)

Släpp fångarna loss, det är vår!

Jaha, då har man fyllt år då. Vi var ute och åt i lördags några stycken och hade jättetrevligt. Sedan drog Crille och jag till Kgb en sväng eftersom några kompisar var där, men jag fick så ont i magen så vi gick hem efter en timme.
I söndags var det underbart väder, strålande sol och 12 grader varmt och jag fick använda min nya vårjacka för första gången. Baby och jag gick och åt födelsedagsbrunch med goda mackor coh färskpressad juice. Sedan kom min syster och hennes vän hit och hälsade på en sväng. De hade nämligen haft en stockholmsweekend med massa shopping. Sedan var det bara för mig att sätta mig och stressskriva min tenta som skulle vara klar dagen efter. Det gick bra som tur är och nu är den kursen avslutad. Känns himla skönt. Igår började vi med "grundläggande matematik". Läraren frågade hur många av oss som hade hatat matten i skola och mer än hälften räckte upp handen, jag inkluderat. Hennes målsättning var att vi alla skulle ha ändrat uppfattning till matematik när denna kurs var slut. Det blir spännande. Vårvädret fortsätter och jag håller tummarna för att vi slipper fler bakslag på den fronten nu.
Igår var jag hos frisyren för klippning och slingor. Det var verkligen dags, har gått och sett förjävlig ut i håret alldeles för länge nu. Min frisör är så otroligt duktig och trevlig, och nu är jag jättesnygg i håret! Det är löjligt hur en sån liten sak kan få upp ens humör så. :)

Idag har jag en ledig dag som kommer bestå av disk och tvätt. Förhoppningsvis hinner jag åka iväg och träna också, inte blivit av sedan i början av förra veckan. Det är tusan vad svårt det ska vara att få in rutin på det där. Alltid massa annat som kommer i vägen. 

Imorgon drar vi till Värmland över helgen :) Hoppas det är lika underbart vårväder där som här. Nu ska jag gå ut i solen en sväng.