Vår bebis!Igår var vi på det efterlängtade ultraljudet och allt såg fint ut! Så nu kan hela världen få veta att vi ska ha bebis i sommar! :) Ni vänner vet ju redan, men här kan ni se bilderna på parveln. De blev lite små när vi scannade in dem, men hoppas ni kan tyda dem. Den sista bilden är bebisfötterna vilket är rätt svårt att se på den lilla bilden.
Helt otroligt att det verkligen är en människa som växer därinne! Nu blev det så verkligt. Vi satt helt stumma med tårar i ögonen båda två och efteråt gick vi runt och log hela dagen. Bebis var jättelivlig och for runt därinne, hoppas jag kommer börja känna det snart. Det gick dock inte att se vad det var för kön, men det är nog meningen att det ska bli en överraskning. Men både Crille och jag tycker det känns som en pojke.

Vi var ju inte beredda på att vi skulle bli gravida på första försöket, varför det som ni vet kom som en chock för mig. Crille blev bara jätteglad men själv blev jag ganska rädd och det tog ett tag innan den konstiga känslan släppte. Det är en sak att prata om att vilja ha barn och en helt annan sak när det blir verkligt! Jag trodde ju att det skulle ta låång tid.
Men nu är alla tvivel som fanns i början borta och jag går bara runt på rosa moln och är lycklig! Vår lilla bebis :)

Östersund

I fredags efter min fältstudiedag satte vi oss i bilen och åkte upp mot Östersund. Det var namngivning av  Crille & Sandras tvillingar Hanna & Hedvig på lördagen plus att de båda fyllt 30 år så vi var bjudna på lite fest.
I Östersund var det underbart fint, kallt, soligt och galet mycket snö. Så som vintern ska vara!
Det blev en snabbvisit då vi kom upp på fredagkväll och åkte hem igen på söndag eftermiddag. Lite tråkigt att åka så långt med bil för en så kort vistelse, men vad gör man när det inte finns mer tid. Vi hann i alla fall umgås med Crilles familj och Crille & Sandra och de underbart söta bebisarna, plus att det var väldigt skönt att komma ifrån vårt flyttkaos här hemma ett tag och vila upp sig lite. Ett lugn kommer över mig varje gång jag är i Östersund.  
  
Nu är vi tillbaks i Sthlm och jag har varvat packning med plugg idag. Mer packningen än plugg får jag väl erkänna.
Är lite spänd för morgondagen som är en stor dag. Hoppas allt kommer se bra ut, ska bli så spännande!

Apropå maskeraden förresten för er som inte vet, så klädde jag till slut ut mig till Lilla My. Hade en röd klänning så köpte bara orange sprayfärg till håret så var det klart. Lite svårt att få till färgen i hela håret utan att spraya ner ansiktet men i övrigt blev det jättebra. Döm själva av bilden :)


Maskerad

På lördag är det maskerad hos Sara och jag har ingen aning om vad jag ska klä ut mig till. Några roliga förslag?
Min fantasi verkar ha flygit ut genom fönstret!

Nu är det dags att göra sig i ordning för en lektion i kemi. Gillar inte riktigt eftermiddagslektioner, men men.  Ikväll ska vi börja packa. Flytt om två veckor! :)

Trött

Har inte speciellt mycket vettigt att säga men vill bara skriva nåt i denna halvdöda blogg om jag har några läsare kvar ;)

Vi har haft lilla Cherie här hela helgen och hon väckte mig kvart i sju i morse, då var det dags för promenad. Sedan ville hon busa massa, bra det för annars hade jag fortfarande legat och sovit. Nu är det dags för frukost, sedan tvätt och en hel del plugg. Så spännande blir min dag. Vill bara säga att allt är bara bra i alla fall, vi planerar för fullt för flytten och jag trivs kanon med nya kursen i skolan också, Naturvetenskap för yngre åldrar. Aldrig att jag trodde att fysik kunde vara så här kul :) Allt hänger på vilken lärare man har!