Packning

Idag har jag packat hela dagen. Finns det nåt tråkigare än att sitta och slå in pryl efter pryl i tidningspapper? Men jag känner mig duktig i alla fall, har hunnit med ganska mycket. Känns faktiskt inte ett dugg sorgligt att flytta ifrån den här lägenheten, även fast jag tycker den är mysig. Är så trött på att behöva gå en kvart varje dag till tunnelbanan och tio minuter bara för att kunna handla. (Oj, vad lat jag lät nu, men det blir faktiskt jobbigt i längden) Ännu mer trött är jag på karln som har sin bilverkstad nedanför vår balkong. Han har fått för sig att det är en bra idé att stå och varva med sina jävla bilar på kvällarna. Det låter rätt mycket från de där bilarna och det är inte så kul när han sätter igång klockan 23 på kvällen när man ska upp och jobba klockan 6 nästa dag. Familjen under oss har dessutom småbarn. Förstår inte hur vissa människor tänker.

Eftersom alla skivor är nerpackade har jag lyssnat på MTV hela dagen medan jag har packat. Och nog för att det spelas mycket skit på den kanalen, men jag måste säga att Justin Timberlakes "Lovestoned" är den bästa låt jag hört på länge.

I´m back

Nu var det länge sedan jag skrev. Tyvärr kan jag inte skylla på att jag varit på semester eller nåt sånt trevligt, utan bara på att jag jobbat. Jag trivs jättebra på jobbet, både personalen och pensionärna är jättetrevliga och gulliga. Men jag har jobbat lite väl mycket, känns som att jag inte gjort annat än ätit, sovit och jobbat och det börjar ta ut sin rätt. Förra onsdagen vaknade jag upp med jordens nackspärr och kunde knappt komma upp ur sängen. Den helgen skulle jag för första gången på 4 veckor vara ledig mer än än dag i taget, hela tre dagar skulle jag vara ledig. Men mitt i nackspärren åkte jag dessutom på en ordentlig förkylning. (Vad är oddsen?!) Om det är nån som undrar så är det inte skönt att nysa med nackspärr! Nackspärren gick som tur var över på 2 dagar men förkylningen har fortfarande inte riktigt släppt. Så det blev inte nåt sol och bad på min lediga helg som jag hade planerat. Men vi gick faktiskt ut en sväng på lördagen när jag kände mig något piggare. Det var ju trots allt Linneas sista helg i Stockholm. (Den jäveln flyttar till Småland) Det blev en blöt kväll med massa öl och karaoke. Kanske inte världens smartaste idé när man är sjuk men..Det var hur himla kul i alla fall. Och jag har sjungit karaoke för första gången i mitt liv! Det trodde jag aldrig skulle ske. Linnea, Hanna och jag sjöng Spice Girls  "Who do you think you are?" Det var så där pinsamt roligt.

I övrigt så har vi börjat packa för vår flytt. För er som inte vet det ska vi ju flytta från vår 3:a till en 1,5:a. Vansinnigt kan man tycka, men det är inte vilken 1,5:a som helst, utan en på Kungsholmen. Jättecentralt och fint vid Rålambshovsparken. Att få ett första handskontakt på en hyresrätt där är inte lätt ,så det vore dumt att inte köra på. Vi har ju aldrig riktigt gillat det här området som vi bor i nu heller. Nu får vi spara pengar plus att vi kommer kunna byta till oss nästan vad som helst när vi tröttnat på att bo så litet. Och vi har ju bott på mindre så det är nog lugnt. Ser verkligen fram emot att flytta till Kungsholmen. Flytten blir nästa vecka, då har jag slutat på mitt sommarjobb också så det är bra.  

Nästa helg ska vi till Riga! Min pappa har ju jobbat där och vill åka och hälsa på. Så han ska bjuda mig, mamma och Crille (syrran blev också tillfrågad men hon ville inte) på en fyradagars tripp dit. Ska bli jättekul och intressant att se Lettland, det är nog rätt annorlunda. Så det blir en liten minisemester innan skolan börjar veckan därpå. Usch vad fort den här sommarn har gått. Är lite bitter över att jag inte hunnit bada eller göra nåt somrigt. Men då få gånger det varit fint väder har jag ju jobbat eller så har det varit nåt annat i vägen och det är väl inte mycket att göra nåt åt. Ska ändå bli lite mysigt med höst.


klag

Nu kommer minsann sommarvärmen. När jag jobbar. Idag ska det bli jättevarmt, jag jobbar 10-18. Imorgon ska det bli jättevarmt. Jag jobbar 10-19. På onsdag slutar jag 15.30-då ska det bli regn!
Tack för det. Jag har inte ens badat i år. Katastrof.
Jag hoppas innerligt att det bli fint väder i helgen för då ska jag för första gången vara ledig mer än en dag i taget.