Hemma på landet


image62

Har varit i hemma i Knutsbol sedan måndags kväll. Det är helt underbart här, grönt och blommande. Fåglarna kvittrar, det luktar sommar och så är det jättevarmt :)
I tisdags åkte jag till Kristinehamn för att träffa den blivande bruden Josefin. Var jättekul att sitta och babbla med henne ett par timmar, blir ju inte så ofta vi ses nu för tiden.
Sedan har jag suttit här och skrivit tenta varvat med att vara ute i solen. Har skrivit 3 sidor på tentan ialla fall, mer eller mindre helhjärtat. Förra gången jag var hemma och skrev tenta gick det ju så bra, men jag tänkte liksom inte på att man bara vill vara ute och njuta nu när det är så härligt väder.
Nu sitter jag och väntar på att Anneli ska komma ut hit. Och i eftermiddag kommer älskling också.  
Nu ska jag försöka skriva några rader på arbetet innan det blir skvaller ute i solen med bästa tjejen i världen :)

uppdatering!


Okej, snabb uppdatering då eftersom jag varit så dålig på att skriva.
Har hänt massa roligt på sistone, såsom Jennys 30-års fest, kryssning m.m som ni kan se bilder från 
här.  Jag har precis avslutat min vfu-period i förskoleklassen och nu ska det bara skrivas en tenta så är det sommarlov sen om 2 veckor!
Jag har fått sommarjobb på ett hemtjänstföretag i Solna och det känns jättebra. Får dock se hur mycket jobb det blir, 4 veckor är klart men jag får gärna arbeta mer. Ska försöka pussla in lite till så man får några pengar. Men det är ju så mycket annat roligt som händer också. Klassfest, Where the action is, bröllop, resa och så. Och så vill jag ju gärna vara hemma lite i sommar också, men det blir svårt att få plats med det. Kanske blir en tripp nästa helg i alla fall. Saknar familjen, Anneli och Thina!
Ser fram emot den här sommaren, tror den kommer bli kalas! :)

Nu ska jag ut på stan lite och så ikväll blir det Indiana Jones på bio. Älskling vill så gärna se den filmen och så ska han bjuda på middag också. Hade velat se Eurovision iofs också, men men. Crilles syrra som är inbiten schlagerfantast är faktiskt i Belgrad nu! Jag är själv inget stort fan, men lite kul är det ju. Charlotte fixar nog det där, hon får lägga krokben för Ukraina-tjejen bara ;)

Ska försöka bli bättre på att skriva här så det slipper bli såna här dåligt skrivna tråkinlägg. :P
Hej så länge!