Gnäll


Usch, nu tycker jag verkligen synd om mig själv på alla sätt och vis.
Gårdagen spenderades på akuten och husläkarjouren då min hals svullnat upp, jag knappt kunde prata eller svälja. Hade feber också, men läkaren visste inte vad det var. Därför fick jag vara hemma från jobbet idag, men medicinen har jag inte fått tag i för det finns inget recept till mig! Kan inte nå läkaren förrän 17.00 och min husläkare har semester så det är bara att vänta. Irriterande! 
För några timmar har dessutom Crille lämnat mig för Östersund. Östersund är underbart på sommaren och jag vill också med och gå på Storsjöyran, men nej då jag ska först vara sjuk och sedan jobba hela helgen. Dessutom så är alla jag kan umgås med här i Stockholm bortresta så jag har absolut INGEN att träffa på en hel vecka. 

Ensam i en tokvarm betongstad med feber, yay! 


Hemma i Sverige igen


Har varit hemma en vecka nu och jobbat men inte hunnit uppdatera förrän nu.
Vi har haft det underbart! Hela resan har varit nästintill perfekt, Sicilien var jättehärligt. Varmt och vackert. Vi har haft en lagom mix av olika upplevelser. Vi åkte till Palermo för att gå på arabiska marknader, shoppa och kolla på staden. Var i Monreale och katedralen där som är berömd som ett av medeltidens mest fantasitiska verk, med väldiga mosaikbilder i guld (jag är fascinerad av kyrkor), åkt till Etna och vandrat där på 2000 meters höjd. Vi hade gärna åkt upp till toppen men det var för dyrt. Väldigt häftigt ändå att ha vandrat på en vulkan. Efter Etna åkte vi till en underbar liten stad som heter Taormina där de har en antik grek-romersk teater, jättemäktigt. Sedan har vi åkt båt till San Vito lo Capo där det fanns en underbar strand. I övrigt har vi solat, badat, ätit gott och bara myst.
Jag lägger upp några bilder här, fler kan ni snart se på bilddagboken.

Imorgon åker vi till Värmland för Josefin & Marcus bröllop!