Reseplanering

Ännu en helg är slut. Tog det lugnt i fredags och i lördags hade jag äntligen tid att åka och träna. Det var en ny ledare som var jättebra, men hård. Det var så skönt att verkligen ta ut sig, men igår kunde jag knappt gå. Jag var nästan mer handikappad än Crille som haltar runt med sitt nyoperarade knä.
I lördags kväll hängde vi med Robin och Hanna, spelade spel och åt godis. Idag åker Hanna till Tanzania med hennes skola och blir borta en månad. Och imorgon åker Anneli till Malaysia i tre veckor. Nej, jag är inte alls avundsjuk.
Baby och jag har dock börjat tänka om lite angående vår resa. Meningen var ju att vi skulle åka i sommar, men det blir svårt att hinna få ihop tillräckligt med pengar och vi ska på bröllop i mitten av juli som är Crilles semestermånad. Jag vill ju inte missa en av mina närmsta vänners bröllop plus att jag måste jobba större delen av sommaren om det ska gå runt, eftersom jag inte hittat nåt extrajobb än. Så kanske åker vi bara på nån chartervecka i sommar och tar en långresa i höst/viner i stället. Känns lite tråkigt eftersom jag var inställd på att åka i sommar men om det blir bra väder så är ju Sverige underbart på sommaren. Bättre att sticka under vintern då. Men vi får se.

Nu ska jag laga lite middag.

Typiskt

image44
Fan. Satte mig vid ticnet strax innan 9 för att biljetterna till Kiss-konserten skulle släppas då. Fick stå i kö i en kvart. Klickade sedan i 4 sittbiljetter och fick sedan stå i kö en kvart till. Men nähä, då var alla biljetter slut. Jävla skit, ville verkligen se dom och var så inställd på det! :( Hur ska man bära sig åt för att hinna få några biljetter då?!

Men, jag får ju gå på
Where the action is i alla fall.

Nu ska jag äta frukost och sedan gå till skolan en sväng och plugga med Anne och Petra.

Det är synd om min baby idag, han opererades igår och har ont idag stackarn. ♥

Andningspaus


Har haft en sån skön dag. Skrev klart portfoliot igår kväll och idag har jag skrivit gensvar på Katjas portfolio till seminariet imorgon. Sedan har jag städat, tvättat, pratat i telefon, kollat på tv och fikat med Maertha. Allt i lugn och rooo, fått koppla bort hjärnan lite.
Har varit så stressad över skolan den senare tiden och nu har man klarat av en del, och kunnat slappna av idag. Examinationen blev framflyttad till onsdag nästa vecka så nu har jag god tid på mig att skriva.

Det händer så mycket i mina vänners liv just nu. Jag är så glad för din skull Josefin. Och Thina. Och Anneli, även fast du har det jobbigt nu. Du gjorde rätt.
Själv är jag rätt nöjd med min vardag med min älskling. Fast vi har ju lite planer också förståss. Men just nu är det lugnt och det känns bara skönt.

Alla hjärtans dag

image43

Jag vet att jag inte är nå'n skönhet eller så
Om du lämnar mig kan jag det väl förstå
För vad har jag att ge dig som ingen annan har
Jag är ingen särskild men's du är underbar


Aldrig ska jag sluta älska dig
Du är allt jag har och allt jag ber om
Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
Att du är där för mig som jag är här för dig
Ge inte upp


Livet är en gåta
Du är gåtans svar
Allt annat må försvinna om du blott stannar kvar
För också när jag tvivlar det känns som allt är slut
Jag sjunker ner i hjälplöshet och inte hittar ut


Aldrig ska jag sluta älska dig
Du är allt jag har och allt jag ber om
Hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
Att du är där för mig som jag är här för dig
Ge inte upp


När jag klantar mig
När jag sviker dig
När jag sabbar och förstör
Var kvar ändå
Tro för oss två
För du vet jag än gör
Ja, vad jag än gör.Älska mig dåVärldens finaste låt till världens finaste pojkvän.
Sänder också mina tankar till alla mina nära och kära och hoppas att ni har det bra.
Jag älskar er! ♥

Grattis Mamma!

image38

Idag fyller min älskade mamma år! Grattis!

Nu ska jag försöka få klart den här sabla litteraturloggen som jag suttit med en timme och så ta mig iväg till skolan. Tyckte förövrigt det var en bra idé att käka ett halvt paket keso till frukost när jag är allergisk mot mjölk, så nu har jag ett kliande utslag igen. Suck. Men det är ju så gott.
Angående bröstsmärtorna så fick jag precis svar att alla prover var normala. Kommer väl aldrig få reda på vad smärtorna berodde på, men de har ju i alla fall försvunnit nästan helt och det är ju positivt att allt var normalt.

 Idag är det sol ute!  

Lägesrapport


Igår var jag hos läkaren för mina bröstsmärtor men fick inget direkt svar. De tog EKG och jag var hjärtfrisk i alla fall. Annars sa han mest att man kan få känningar i bröstet pga stress eller ångest, men jag har inte känt mig varken stressad eller haft nån ångest. Jag fick ta några andra prover och så ska han höra av sig när han fått svaren, kan tydligen vara för mycket hormoner i kroppen som orsakar detta. Jag blir mest irriterad och undrar varför det inte går över om det inte är något allvarligt. Det är inte så att det gör jätteont eller så, men det är ändå irriterande och obehagligt. Jag vill ju träna, ,men det vågar jag inte nu.
Jag undrar vad det är som är så läskigt med blodprov, egentligen? Jag är oftast lugn innan, men sen sitter man där och känner sig svimfärdig och illamående ändå. Den här gången tog hon 4 rör också. Blä. 

Kanske ska skriva om något muntrare. Hmm, händer inte så mycket just nu. Igår hade vi språkverkstad och det var roligt. På rasten åt vi semlor. Förstår inte riktigt den här semmel-hysterin. En per år räcker, semlor är grymt överskattade. Ett tråkigt bröd och för mycket grädde och mandelmassa. Nej du. 

Just det, vi var ju på korn på hovet i måndags! Fick biljetterna i julklapp och det var jättebra faktiskt. Inte ett band som jag lyssnar så mycket på längre, men de var väldigt bra live. Alla bandmedlemmar var inte med och de fick en rätt dålig recension i expressen, förstår inte varför. Vi var nöjda och det verkade resten av publiken också vara.

Idag pluggar jag och tvättar, väldigt roligt. Pratade precis med Thina i två timmar i telefon, så nu är det dags att få upp farten igen. Har ca 150 sidor att läsa tills imorrn. Yeye.  

Skola och sjukdom

Nu har jag blivit skälld på, så det är väl lika bra att skriva lite. Jag vet att jag är otroligt dålig på att uppdatera, förlåt förlåt.

Har inte så mycket kul att berätta, skolan har som sagt börjat igen och vi har fått en ny lärare. Tråkig och oplanerad verkar hon...trist. Ny arbetsgrupp också, som jag inte riktigt trivs i men jag hoppas det blir bättre. Skönt att få gå med samma klass den här terminen också i alla fall. Har lyckats hitta nästan alla böcker på biblioteket, hade blivit galet dyrt annars. Tror jag fick ihop det till 17 böcker vi ska gå igenom den här terminen. Nackdelen med att låna böcker är dock att jag måste läsa ut dem fort och så föra massa anteckningar så jag kommer ihåg till uppsatser och sånt. Så läsandet tar upp en stor del av min tid just nu.
I övrigt har vi mest varit sjuka. Crille hade influensa en vecka med hög feber. Sedan fick jag åka in till akuten förra fredagen för jag hade så ont i magen så att jag trodde jag skulle dö. Men läkaren visste inte vad det var, den här gången heller...betryggande. Inte. Nu har magvärken övergått till ont i bröstet istället och går det inte över i helgen måste jag gå till doktorn på måndag. Suck. Vet inte vad det är för fel, men jag försöker att inte leta symptom på vårdguiden och bli hypokondrisk. Det är svårt, ska ni veta.

Igår gick jag på stan med Maertha och köpte en helt underbar vårjacka. Marinblå av alla färger, vädligt otippat då jag aldrig varit så förtjust i blått men jag älskar´n. Så nu får det gärna bli vår snart. Sedan bleb det tacos och let´s dance, min favvo Karl-Petter är fortfarande kvar :)
Idag blir det nog lugnt också, kanske bio?

Jaja, nu har jag uppdaterat ialla fall. Kram på er!