It´s alive!

Usch, det är inte mycket liv i den här skruttbloggen inte. Kanske lägger jag ner den, vi får se.

Hur som helst. Nu har jag slutat sommarjobbet, haft några lediga dagar här i Stockholm där jag hann gå hemma och skrota lite (det behövs ibland), fika lite och få besök av Anneli & Per vilket var jätteroligt. 
Sen blev det en vecka i Värmland där jag hann träffa alla godingar :) Fick ett par dagar med ok väder i alla fall och fast det inte blev nåt bad eller så så fick jag några soltimmar och nu känns det ändå ganska ok med höst.

Skolan började den här veckan och det kommer bli en tuff teoretisk termin med mycket tunga akademiskt böcker att ta sig igenom. Men intressant ska det bli så det är lugnt. Ny klass igen, nästan alla verkar vara över 35. Kul. Att man aldrig kan få en rolig klass med likasinnade potensiella vänner. Men, men några från förra klassen är kvar och de är trevliga men inga av mina favoriter. Men dem träffar man förhoppningsvis på föreläsningarna i alla fall.
Nu blir det en lugn helg där jag ska försöka komma igång lite med Piagets bok som ska vara utläst till tisdag och så mys med älsklingen, vi har inte hunnit umgås så mycket bara vi de sista veckorna så det är välbehövligt :) Per, Anneli, Crille och jag på Cosmonova. Hett värre :)

Ensamma veckan avklarad

Min ensamma vecka i Stockholm har redan nått sin ände. Jag trodde jag skulle dö av tristess men det har faktiskt varit ganska skönt. Jag har pysslat hemma, solat på min lediga dag, läst, kollat på film och bara slappat. Tror faktiskt jag behövde det här. I onsdags träffade jag dessutom min gamla vän Therese. Trots att vi bor i samma stad så umgås vi sällan, vilket är synd, men med vissa fastnar man i det där mönstret. Jag följde med henne och hennes flickvän till Tantolunden där vi drack lite cider och träffade fler av hennes vänner. Eftersom det var Pride så var det jättemycket folk. Dock gick jag aldrig in på festivalen för det var lite för dyrt. Vi drog ut en sväng också och bevittnade "Miss Gay" tävlingen, haha. Det var meningen att jag skulle träffa en arbetskompis också, vilket hade varit jättekul men jag blev så trött efter att ha jobbet och sovit dåligt (jag börjar bli gammal) och de andra var hungriga, så det blev en tidig kväll.
 
Nu är det bara 5 dagar kvar att jobba! Jag har trivts jättebra på jobbet och allt har flytit på bra men det ska bli så skönt att vara ledig ett litet tag innan skolan drar igång igen. Eventuellt åker jag hem till Värmland en sväng till, om vädret blir bra. Jag hoppas verkligen det för jag har ju jobbat mig igenom de här underbara sommardagarna. Ska inte klaga, jag har ju trots allt varit vid medelhavet och fått min sol-dos. Men det är något speciellt med den svenska sommaren. Jag har inte badat en endaste gång här i Sverige och bara grillat en gång. Illa! 
Sedan kommer Anneli och Per hit vilket ska bli så kul!
I övrigt tänker jag ta igen lite tid med mina få men uppskattade Stockholmsvänner.

Nu ska jag snart åka och möta min älskling. Mys.