Casper 1 år!!

Idag fyller vår älskade solstråle 1 år!
Tiden har flugit förbi och vår lille bebis börjar bli en stor kille nu. Tyckte inte det var länge sen vi satt med honom i famnen på BB. Att få barn är ju så stort att det knappt går att greppa, än mindre förklara i ord.
Detta år har varit fantastiskt på alla sätt och vis. En del prövningar och otroligt många fina och roliga stunder!
Det är inte bara Casper som har utvecklats en massa, utan även vi som föräldrar har lärt oss så mycket.
Vi är så himla lyckliga över att du kommit till oss, underbara son. Du är vårt allt! ♥

 

Casper på BB och idag på sin första födelsedag!

 


För ett år sen..

Låg jag på förlossningen med värkar...

Tänk vad fort det går! ♥


TävlarJag är med och tävlar om ett namnsmycke från
E.R design hos www.exxa.se

Medeltidsmarknad, kvällsdopp & Barbiedockor

Igår tog vi en utflykt till Hova riddarvecka, jag, mamma, Crille och Casper. Varje sommar anordar de en medeltidamarknad med tornerspel, gycklare och sånt. Jättemysigt är det, men det var många år sedan jag var där nu. På vägen hem stannade vi till vid Göta Kanal. Tittade på båtar som slussades iväg, fikade och köpte med oss rökt fisk hem. Väl hemma avnjöt vi en underbar middag ute i trädgården med vin och prat tillsammans med mamma och pappa. Runt midnatt tog vi en promenad ner till sjön och tog oss en kvällsdopp, jag och Crille.
Årets första dopp faktiskt! Det var jättevarmt och härligt. Alldeles magiskt vackert ute, sådär som det bara kan vara efter en varm sommardag.  ♥

Idag var det tänkt att vi skulle åkt till Älvsbacka och fira Axel som fyllt 1 år. Men vi hamnade i världens oväder och vågade inte köra vidare, det bara vräkte ner och man såg inget. Plus att det var väldigt långt att åka för bara ett par timmar...Så vi ska fira Axel till veckan istället då de är hemma igen.
Istället blev det en lugn dag. Mamma och jag sökte igenom vinden efter gamla leksaker. Så nu har Casper fått ärva mammas gamla gunghäst, docka, lite bilar och annat. Jag hittade också mina gamla Barbiedockor och blev helt nostalgisk. Jag älskade verkligen Barbies, det var det bästa som fanns. Nu när jag återfann mina gamla vänner fick jag faktiskt en stark lust att sätta mig ner med dem, klä på dem fina kläder, kamma deras hår och pyssla. Haha! Jag kan se mig och Casper om några år: "Nu ska vi leka med Barbie, Casper!" "Nej, mamma inte nu igen!" "Jo, tyst nu!" 
Nejdå, så kommer det inte bli. Han ska få välja helt själv vad han vill leka med. Barbies eller bilar. Gärna båda delarna.

Nu sitter familjen och tittar på fotboll ("Dä ä ju Degerförs som spelör!") men jag känner mig inte så lockad av det. Kanske ska plocka fram Barbiesarna ändå...;)

    

Värmland

I lördags lämnade vi Östersund och jag och Casper fortsatte hem till mina föräldrar i Värmland.
En jobbig dag med sammanlagt 8 timmars tågresa och när vi kom hit åkte jag på en allergichock och blev inlagd på intensiven över natten. Men nu mår jag bra igen och vi frodas här i värmen!
Dock prioriteras ju inte internet så högt...Jga ska snart lägga in lite bilder och förhoppningsvis kommer det lite roligare inlägg också. Just nu är jag ganska oinspirerad.
I morgon kommer Crille hit också och vi ska fortsätta njuta av semestern hela familjen ♥

Må gott!


1 juli

Hej, otroligt dålig uppdatering här. Det började med att vi blev matförgiftade av pizza när jag skulle iväg på min vinkväll med Maertha. Både jag och Crille låg däckade ett par dagar, det var jättehemskt eftersom vi hade en pigg liten son att ta hand om också. Kommer dröja länge innan jag vill äta pizza igen!
På midsommarafton flög vi upp till Östersund och här är vi kvar. Vi har det jättemysigt här uppe och stannar nog nån vecka till. Hinner inte skriva så mycket mer nu, men vi lever och mår gott! Återkommer snart!