Traumatisk morgon


I morse när jag gick in i badrummet låg en stor läskig spindel i handfatet!
Jag trodde inte att jag var så spindelrädd, men har visst gått och blivit töntig på gamla dagar och skrek till på ett sånt där gällt, flickigt sätt som jag avskyr. Till mitt försvar måste jag få säga att det var en enorm spindel som såg både livsfarlig och jättearg ut (sugen på att bita en stackars nyvaken mamma, säkert).
Försiktigt trippade jag fram till handfatet och satte på kranen i en förhoppning om att spindeln skulle spolas ner, men den började ju bara klättra uppåt. Då blev jag rädd och skrek till Crille som precis varit och tagit upp Casper ur sängen. Tyvärr är Crille också spindelrädd. Men han axlade sin karla karl-roll genom att spruta toalettrengöringsspray på spindeln! Sedan tog han upp den döda eller svårt chockade spindeln, det är osäkert vilket, och slängde den. (Förlåt Maertha)


Fattar inte vart spindeln kom ifrån men nu vågar jag knappt gå in i badrummet utan att få för mig att stora spindlar ska hoppa ner från taket och gosa in sig i mitt hår. Huua!

 


Mors dag


Min första mors dag idag och jag blev utbjuden på lyxfrukost av min söta 10 månaders bebis. Tänk vilken snäll son jag har!
Efter räkmacka och blåbärsbakelse i solen tog vi en långpromenad medan Casper sov i vagnen. Sedan hängde vi lite nere vid Årstaviken. Mysig dag! 


     Jag är så lyckligt lottad som får vara mamma till den underbaraste lille pojken och dela varje dag med honom. Casper, mamma älskar dig mer än du nånsin kan ana! ♥


Skänker också en tanke till mig egen fina mamma. Tyvärr kan jag ju inte uppvakta henne personligen men min syster har gett henne lite blommor och gott från oss båda idag. Älskar dig mamma!
Bilden nedan är tagen för några veckor sedan när mamma var och hälsade på oss


Långhelg i Sollefteå


Förra onsdagen åkte vi upp till Sollefteå. Det var tyvärr dags att begrava Crilles mormor Gudrun..
Men det blev en fin begravning och småkusinerna Casper & Noel var ju där och lättade upp stämingen.
Vi stannade i Sollefteå enda till söndagen. Det blev en toppenmysig helg, det är så underbart vackert och rofyllt där uppe i det stora fina huset vid sjön. Skönt att kunna vara ute hela dagarna och umgås med Crilles familj coh släkt ♥


I bilen på väg upp genom landet  Paus  Hälsa på vovven! Med kusin Noel  Med farmor  Med farmor, faster och kusinen  Tim solar Spela piano med pappa 

..och så en bild från 10 månaders dagen i måndags. Min älskling är redan 10 månader, stora killen!

 Tävlar" Jag tävlar om en valfria varor till ett värde av 1000 kr från 
Darlingexpress  i samarbete med jennyn.blogg.se

Barnvakt

I fredags åkte vi ifrån Värmland för den här gången. Min mamma följde med oss för att jag och Crille skulle kunna gå ut och hitta på nåt. Casper är snart 10 månader och vi har aldrig varit ute tillsammans utan honom, förutom en middag på 45 minuter när han var liten. Det blir ju så när man inte har någon familj i närheten.

Så i fredags gick vi ut och åt på en mysig restaurang och gick sedan på bio, Shutter Island.
I lördags umgicks vi allihop på dagen ute i det underbara vädret. På kvällen gick jag och Crille iväg till  Tantolunden för att dricka öl med Maertha, Christian och lite annat folk. Gick även ut en sväng på en krog, åkte dock hem vid 23 tiden. Det var kul men jag som inte är van att dricka alkohol fick ont i magen. Plus att vi skulle gå upp ganska tidigt dagen efter så..

Superhärligt att ha lite barnvakt och hitta på saker! :)

VärmlandCasper och mamma är hemma i Knutsbol hos mommo och moffa några dagar

Skratt


Lilla älsklingen har precis somnat. Efter kvällsmaten hade vi en ordentlig busstund. Har nog aldrig hört Casper skratta så mycket och själv fick jag kramp i magen tillslut av allt skratt. Det är verkligen den bästa känslan i hela världen, att skratta med sitt barn. Underbart!

Crille är ute och äter med jobbet efter en konferensdag och jag ska krypa ner i soffan med tidningen Mama och Marabou Polka (som hela bloggvärlden verkar skriva om). Får se om den är god!

Casper & Noel

Kusinerna ♥