Trevlig vecka!

Idag är det valborgsmässoafton. Redan maj i morgon alltså, härligt!
Har haft en supermysig vecka. I måndags bjöd Maertha mig på mat på en indisk restaurang, jättegott och trevligt! Tisdag och onsdag provade vi en ny Öppen förskola vid Björns Trädgård, eftersom den vi brukar gå till har tillfälligt stängt. Det här stället var faktiskt lite bättre och bara bebisar upp till ett år också. Plus att det ligger närmare oss, så vi fortsätter nog gå där. Efter Öppnis i tisdags satt jag och solade medan Casper sov och sedan gungade vi en stund. I onsdags hängde vi med Anja & Majken och Marita & Frans. Vi åt först lunch när barnen sov och gick sedan vidare och fikade några timmar. Måste säga att det är rätt underbart att vara mammaledig faktiskt!

Igår kom Jenny, Andreas och kusin Noel hit från Östersund och ska stanna hela helgen. Vi har varit ute och gått i det underbara vädret, ätit god mat och lekt med barnen. Ikväll tänkte vi kanske grilla. 
På söndag kommer min syster hem från sin 3 månaders backpacker resa också. Vi ska vara hundvakt en sväng dessutom
Fullspäckad helg med andra ord! Gillar´t! 

Casper 9 månader!


Idag blir vår glada kille 9 månader
Varje dag med dig är underbar

 


Fredag


Egentligen skulle Crilles mamma ha varit här i helgen men eftersom hennes mamma är sjuk så kunde hon inte komma ifrån. Tråkigt eftersom hon inte fått träffa Casper sen i nyår. Hon har ju missat så mycket! Men så är det tyvärr...Crille har varit ledig ändå och det var varit mysigt att få lite mer familjetid. Idag har vi varit ute hela dagen i det underbara vädret. Vi åt lunch, gick runt i stan och åt glass.
Nu är Crille på pokerkväll hos Niklas. Han hyrde en film åt mig, Motherhood med Uma Thurman, som jag ska krypa ner i soffan och titta på nu. Ska bli skönt med en kväll för mig själv! Men jag känner också att det är dags att hitta på nåt någon kväll också. Jag har faktiskt inte varit ute sen Casper föddes. Det var ju omöjligt när det bara gick att amma honom till sömns. Men nu sover han ju som en gud! Tyvärr hör de flesta inte av sig för att hitta på saker sen jag blev mamma...Jag får se till att påminna folk om att man faktiskt kan ha ett eget liv när man är förälder också! ;)
Snart dags för vår vinkväll i alla fall va, Maertha?

Vi hyrde också Bamse i Trollskogen som vi ska titta på i morgon. Vi har pratat länge om att se Bamse, så mysigt. Och tänk vad mysigt när Casper är äldre och vi kan kolla på tecknat tillsammans! Samtidigt vill jag bara stoppa tiden som går så fort ♥

   






Tävlar




 Jag tävlar om ett härligt presentkort värde 1000 kr från
Butik Stylish i samarbete med jennyn.blogg.se

Var med och tävla HÄR du också!


Gunga

I söndags fick Casper prova att gunga för första gången. Det tyckte han var superkul! :)


Mammas älskling


Den gångna veckan


Förra helgen var en av mina bästa vänner Tina här tillsammans med sin man Tobias. Känns lite konstigt att de är gifta och jag bara hade träffat honom två gånger. Men nu har jag lärt känna honom lite mer i alla fall, och han verkar vara en toppenkille. Helt klart godkänd för min tjej, hon förtjänar bara det bästa här i livet och hon verkar så lycklig :)
Vi hade en mysig helg men god mat, vin och umgänge. Tiden gick för fort bara, som vanligt.

Denna vecka har varit lugn med det sedvanliga besöket på Öppna förskolan i tisdags. Igår var det också dags för träff på bvc, den sista. Vi pratade lite barnsäkerhet och alkohol. Men det blev inte så mycket prat under den timmen, med 7 barn som låg och undersökte golvet och babblade för fulla halsar. Det var ju klart lättare när de var mindre och låg i våra famnar!

Imorgon är det fredag igen och denna helg var det meningen att Crilles kompis Krille från Östersund skulle komma och hälsa på, men det verkar ju som om alla flyg kommer vara inställda imorgon också på grund av vulkanutbrottet på Island.. 



 
  

Bilder

Här kommer lite bilder från den senaste tiden

Med farfar
 Fin inför Dantes födelsedagskalas Bus med pappa Bada i diskhon! På mammas födelsedag Med morfar på påsk Med mormor på påsk Påskfin busunge Påskkärring :) 

Torsdag

Inte orkat med bloggen på ett tag..Är så trött hela tiden, vet inte varför men ska till läkaren om nån vecka och kolla upp. Men mår bra i övrigt!
Casper har hunnit bli 8 månader! Fina älskligen ♥ På 8 månaders dagen var vi på BVC och han vägde 8390 g och 68 cm lång.
Själv har jag hunnit bli 26 år, iförrgår. Fick frukost på sängen och på eftermiddagen tårta och tulpaner av älsklingen. Sen ska han betala min klassåterträff som jag ska på om en månad. Mamma och pappa skickade blommor och choklad också, jättegulligt! Imorgon kommer de upp och firar påsk med oss här, ska bli jättemysigt.

Lillprutten är så grinig idag, och vägrade äta lunch. Provade två olika sorters mat, gröt, banan, frukt, välling men han var bara ledsen och trött. Nu sover han så hoppas han vill äta sen...Ingen feber eller nåt så jag vet inte vad som var på tok. För trött kanske bara..

Crille slutar tidigt idag så han kommer nog hem snart. Blir skönt att han är hemma i 4 dagar nu :)