Mirakel

Alla barn är mirakel, men vissa får kämpa mer än andra och det är sån här läsning som gör en så tacksam över att ha ett friskt barn och så imponerad av livet självt http://miraclestakeplaceeveryday.wordpress.com/var-resa/
Tårarna rann när jag läste om denna lille pojke som föddes för tidigt och därför har fått bland annat en cpskada. Vilket kämpe! Och denna enorma kärlek som vi alla känner för våra barn, den är ju obeskrivlig
Måste pussa lite extra på min älskling när han vaknar...♥

Uppe med tuppen

Är uppe sen 7 som vanligt, då vaknade Casper efter att ha sovit hela långa natten så gott ♥
Var meningen att jag skulle ta sovmorgon idag men är ju ändå uppe och ammar direkt på morgonen och då blev jag pigg så kändes onödigt att försöka sova igen. Crille var trött så då kan han lika gärna få sova så kan jag ta en liten lur senare istället.
Trodde aldrig det skulle hända men jag har faktiskt blivit riktigt morgonpigg!

Tänkte ju att jag skulle sluta amma helt nu när Casper blir 8 månader. Ammar bara på morgonen och det är mysigt tycker jag, plus att det är bra att ha ammat länge då det ligger mycket allergier hos oss och så..Men nu börjar jag känna att det räcker, men lillbusen vägrar ju ta välling eller flaska överhuvudtaget så vet inte vad jag ska ge då på morgonen. Grötfrukost får han ju sen efter att ha varit vaken en timme, innan det är dags för förmiddagsluren. Fått tipset om att lägga i lite vaniljsocker i vällingen för att han ska vänja sig men det känns inte riktigt bra att ge honom socker...

Nu åker han runt här i gåstolen, äntligen når han ner och har börjat ta sig runt. Nyss låg han på golvet men då kan jag inte sitta här eftersom han ska fram till sladdarna och bita hela tiden. Måste göra nåt åt det!

Crilles pappa är ju här sedan i fredags. Han tycker det är så kul att få träffa Casper och skämma bort honom lite. Igår var vi på Ikea och Casper fick en ny byrå bland annat. På kvällen åt vi kinamat och kollade på hockey. Eller, de kollade på hockey rättare sagt, jag satt mest här vid datorn.

Hoppas det blir lika bra väder idag, då tar vi nog en promenad till Gamla stan.

Hej så länge!

Torsdag

I natt sov Casper bra igen, skönt! Återigen sänder jag en tacksam tanke till Anna Wahlgren. Vad skulle vi gjort om vi inte hittat hennes sömnkur..
Lillbusen är fortfarande snuvig och nu har Crille blivit förkyld också. Passande värre, imorgon kommer ju Caspers farfar hit över helgen. Typiskt att bli sjuk nu, men själv är jag frisk än så länge.

Har haft en städdag här idag. Casper tycker det är så spännande med dammsugaren och vill gärna hjälpa till både här och där, hehe. Vi måste göra nåt åt alla sladdar här hemma förresten, för nu har han fått upp sån himla fart när han ålar och självklart är just sladdarna det allra mest spännande!


Mysig dag


Idag har vi haft en jättemysig dag. Vi åkte till Öppna förskolan på förmiddagen för fotografering och lek. Valde svartvita foton och Casper log jättemycket och skrattade åt fotografen, så hoppas det blir bra bilder. Sedan tog vi en promenad hem med Marita och Frans. Åt lite lunch och gick sedan hem till Anja & Majken för fika med hela mammagruppen, supertrevligt. Det var ett tag sen vi sågs alla nu. Bebisarna har ju blivit så stora!
Nu har vi ätit raggmunkar med bacon, mums! Jag är supertrött så ska gå och lägga mig och hoppas jag får sova. Casper har varit jätteorolig i natt och ikväll också hittills..Jobbigt..Men han är kinkig på dagarna också, idag bröt han ihop på Öppna förskolan när jag gick iväg för att värma hans mat. Så det är nog 8 månaders ångesten som är igång. Stackarn, hoppas det släpper snart..

Min helg

I fredags skulle det installeras bredband här i lägenheten så klockan 8 stormade det in ett gäng gubbar som skulle börja borra. Jag försökte ge Casper morgongröt men först var han så nyfiken på att se vad som var på gång och sen när de började borra blev han jätterädd. Försökte visa honom att det inte var nåt farligt men stackarn bara grät så vi fick skynda oss iväg hemifrån. Hela dagen skulle de hålla på i lägenheten, så vi gick till Öppna Förskolan. Där mötte vi Marita & Frans och lekte lite. Sedan tog vi alla en långpromenad vid vattnet och killarna sov gott i vagnarna, jättetrevligt var det!
Efter det åkte jag och Casper till Sundbyberg och hängde lite och när Crille slutat jobba åt vi på foodcourten där. Åkte hem och la Casper och kollade lite halvhjärtat på Let´s Dance. Jag var jättetrött så orkade inte vara uppe till Solsidan (då är det illa) utan gick och la mig redan klockan 21.
sI lördags tvättade vi och fixade vi lite här i lägenheten, men det ser fortfarande ut som ett mindre slagfält sedan renoveringen och allt. En kompis till Crille från Östersund var här på kvällen. Killarna drack lite öl och jag lågunder en filt och halvsov, lika trött igår haha. Vet inte vad det är med mig, men idag är jag piggare i alla fall! Ska nog ta en långpromenad hela familjen idag i det underbara vädret. Sol, wohoo! :)

Förresten, Caspers femte och sjätte tand har spruckit igenom lite också, i överkäken. Kommer nya tänder hela tiden tycker jag! Lilla hjärtat ♥ 



Hemma igen

Nu är jag tillbaka i storstan!
Det blev nästan en vecka hemma hos mamma och pappa och katterna på landet. Hann träffa mina underbara bästa vänner Josefin, Anneli & Tina och Casper fick leka med Axel och Alice. Jättemysigt har vi haft det! Snälla Tina klippte mig och färgade mitt hår också, mörktbrunt med lite slingor i typ koppar. Det var välbehövligt och skönt att spara pengar och slippa gå till frisören!

Kom hem till en kanonfin lägenhet. Crille har verkligen ansträngt sig och nu känns det som vi kan bo kvar här ett tag. Ommålat och nya golv i kök och sovrum och ommöblerat i vardagsrum. Casper hade fått en garderob och så har alla skåp fått nya handtag (bara en sån sak gör ju stor skillnad för intrycket) Hyresvärden ska komma och fixa väggarna i vardagsrummet också och vi ska få ny kyl, frys och spis för de är är så gamla.
Ska ta lite bilder och lägga upp sen!


Nu ska jag snart väcka Casper som sover i vagnen. Avslutar med lite bilder från Värmland!


På tåget


Kul att vara hos mormor och morfar!




Lek med Axel



Mys med mormor



Dennis & Max solar

 

Med tant Tina!

 

Med Tant Anneli!



Morgonmys framför Cartoon Network



Det ska börjas i tid?


Lek med Alice


Helg, Öppna förskolan & resa

Länge sen jag skrev nu. Vi har haft en mysig helg. Den innehöll sådant som är lyx för mig nu såsom filmtittande, ett långt bad och en halv flaska vin. Härligt värre!
I lördags tittade även en gravid kompis förbi, hon har fått en sån fin mage och jag blev lite avundsjuk faktiskt. Längtar redan efter en ny bebismage...Men det får vänta ett tag till!
Hon lånade lite gravidkläder och lite andra grejer. Bra att det kommer till användning.

Igår var vi på Öppna förskolan igen, det var jättetrevligt. På eftermiddagen kom min gamla vän Therese hit oh hälsade på också. Första gången hon såg Casper! Fina sommarkläder fick han. Storlek 80 ser så himla stort ut, men om några månader kommer han ju kunna ha det. I sommar blir han ett år! Det går så sjukt fort, lite läskigt faktiskt. 

Idag ska jag åka hem till mina föräldrar i Värmland. Crille har fått för sig att måla om och lägga nya golv i kök och sovrum och ska få hjälp med det över helgen. Vi vill ju flytta men det är inte så fräscht här och det kommer höja statusen på lägenheten. Jag tycker det är lite överkurs med golv dock, men han lyssnar inte på mig haha...Så han får väl göra som han vill. 

Blir mysigt med några dagar med familj och vänner hemma! 
Så nu måste här packas. Men först ska jag göra grötfrukost till lille herrn som sitter här och leker i gåstolen. Han når fortfarande inte riktigt ner med hela foten men tycker det är kul att sitta och pilla med leksakerna.  


Här är Casper igår på Öppna förskolan




Casper och kompisen Frans när det var dags för hemgång. De var så trötta och satt och lutade huvudena mot varandra, sötnosarna!