God Jul!


Det har faktiskt kommit lite snö här i natt, så det är lite vitt ute. Mysigt! :)
Jag har varit katastrofalt dålig på att uppdatera här, men jag är hemma i Degerfors sedan i fredagskväll. Har hunnit med att träffa mina underbara vänner Anneli, Josefin och Tina och umgåtts med familjen och katterna. Imorgon på juldagen får jag träffa Bonnie också, då det blir lite fest. Victoria & Elin är tyvärr inte i Sverige i år, så de kan jag inte träffa. Men de andra av mina nära vänner som jag saknar så mycket känns det härligt att få träffa!
Har mest tagit det lugnt och det har varit så skönt, kopplat bort skolan och allt. Innan jag åkte hem fick jag förresten veta att jag fick ett C på förra kursen som jag var helt säker på att jag inte skulle klara. Det kändes himla bra! 
Crille åkte till sin familj i Östersund i fredags också, så vi har inte träffats på ett tag. Det hade varit mysigt att fira jul ihop men å andra sidan är det ganska mysigt att få sakna varandra ibland också. På annandagen åker vi dock tillbaka till Sthlm båda två för sen ska vi jobba med att sälja fyrverkerier fram till nyår. 

Nej, nu ska jag äta en sen frukost, sedan blir det nog en långpromenad och så hjälpa pappa med den sista maten innan mamma kommer hem från jobbet. 

God jul på er alla! Hoppas ni har det bra.

 


Christian

Hörde en låt idag som tog mig tillbaka i tiden. Till Crilles lilla lägenhet i Östersund. Vi hade precis börjat dejta och han hade denna låt som ringsignal.
Den lilla lägenheten i den mysiga staden. Vi var alldeles nykära och allt var pirrigt och underbart. Det var så uppfriskande att träffa någon som var så trygg i sig själv, som inte brydde sig om vad omvärlden tyckte och som tog livet med en klackspark.

Nu står vi här tre och ett halvt år senare. Nog är vi ganska olika du och jag, men vi kompletterar varandra på ett bra sätt. Du har alltid nära till ett skratt och du får mig att känna mig älskad varje dag.

Du och jag baby...
Jag älskar dig!bilder

Lägger in några bilder från Örebro förrförra helgen. Bättre sent än aldrig? ;)


        

Nu ska vi iväg och titta på en 3:a i Abrahamsberg. Den verkar jättefin. Håller tummarna!

BetnérIgår var jag och älsklingen på míddag på Texas Longhorn tillsammans med Niklas & Jane. Killarna åt nån stek och vi tjejer kycklingfajitas. Första gången jag åt fajitas och det var mycket gott :)
Därefter var det dags för Magnus Betnérs show Tal till nationen på Vasateatern. Så bra! Han är klockren den killen, och vi var alla väldigt nöjda. Många skratt. Det som är så skönt med Magnus Betnér är att han inte är politiskt korrekt. Han säger vad han tycker rakt av. Mycket provocerande, en hel del oseriöst men också mycket allvarliga och politiska grejer, en bra mix helt enkelt.  
Trevlig kväll.
Nu ska jag förberedda lite för morgondagens redovisning på basgruppsdagen.