Tänder

För några veckor sedan var Casper tokgnällig och blev ledsen rätt som det var. Vi fattade ingenting, vår kille som brukar vara så nöjd. Efter nån vecka såg jag dock att det var en kindtand som kommit upp, så där hade vi förklaringen! Det är ju så svårt att få syn på tänderna som är på gång när det är så långt inne i munnen..
Idag blev han plötsligt så där gnällig igen och jag tittade på en gång i munnen, japp på andra sidan är tanden precis på väg igenom och det är jätterött och irriterat. Stackars plutten, idag har han fått lite alvedon gnuggat på tanden. Men då blev han sur när han inte fick mer alvedon från flaskan istället, skogsbärssmak var tydligen gott!
Så nu har Casper 10 tänder. Stora killen! I morgon blir min egentliga sista mammalediga dag, det känns lite vemodigt. Vi ska iväg till en kompis utanför stan och hennes son på snart 2 år som jag inte sett på jättelänge. Det blir trevligt!

Nu är det dags att gå och lägga sig för trötta mamman.
Godnatt!

Onsdag

Idag provade jag och Casper en ny öppen förskola, i Blecktornsparken. Parken där är jättefin och stor, med lite djur och så. Öppna förskolan verkar helt ok också så vi ska gå dit imorgon igen tänkte jag. Så kul att leka där tyckte Casper och skönt att komma hemifrån tycker mamma. Efter lunch skulle vi hem för att Casper skulle få sova men när jag tittade på honom hade han redan somnat i vagnen, han var väl helt slut. Så vi tog en promenad genom Gamla stan och in till city och gick runt lite. Passade på att besöka "Rum för barn" också på Kulturhuset, det kan jag varmt rekommendera till er som bor i Stockholm!

Nu har Casper somnat gott efter en dag full av lek med massa nya kompisar och roliga leksaker.

Försöker verkligen ta tillvara på de här sista dagarna av min mammaledighet...Tänk att om två veckor har jag börjat skolan igen och Crille är hemma med Casper om dagarna. Det känns lite vemodigt men också skönt att komma tillbaka nu känner jag!


Vår kryssning

Bilder från familjerna Törnors-Rudin-Östlunds Helsingforskryssning 8-11 augusti     


     


Idag

Idag åkte jag och Casper till Sundbyberg och åt lunch med Crille och sedan fick Casper vara med pappa på jobbet lite och leka. Jag saknar verkligen Sundbyberg, det känns som hem. En fin 4:a där med stor balkong, gärna vid den mysiga tornparken. Det vore inte helt fel! Men nu verkar det som om det kommer bli stambyte här snart så det är väl ingen som vill byta lägenhet då, vi får trängas här i tvåan ett tag till.
På eftermiddagen har vi umgåtts med Crilles familj som är här och hälsar på och nu när småkusinerna somnat är det snart dags för grillning på vår takterass, mysigt!
Nu har vi äntligen fixat en ny sladd till kameran så vi kan ladda in alla fina sommarbilder. Ska lägga upp några här så ni får se!

Nu: dags för maat! :)

Hemma igen

Ska bara skriva ett snabbt inlägg. Vi är tillbaks i Stockholm och det är skönt att vara hemma hos sina egna grejer. Jag och Casper var ju borta över en månad. Vi har haft det underbart både i Jämtland och Värmland. Nu har Crilles pappa och sambo kommit ner till Stockholm för hälsa på. Imorgon kommer Caspers faster och kusin också. Så det är fullt upp här, det är kul! Återkommer!