Barnvagn, skola och Värmland

Igår åkte vi till Babyland för att kolla på barnvagn. Började bli hög tid för det...Det är verkligen en djungel det där, men vi fastnade direkt för en brun kombivagn från Teutonia med svängbara framhjul. Mistral S hette den. Det verkar väldigt smidig att ha inne i stan men ska även fungera för grusvägar och så. Men vi ska fundera lite förståss och kolla lite mer, men det var upp till 12 veckor leveranstid så vi kan inte klura för länge. Var verkligen mysigt att kolla barnvagn, allt blir lite mer verkligt när man gör sånt. Sedan gick vi en sväng på outleten i Barkarby och Crille köpte lite mammakläder till mig på Polarn och Pyret. :) Ett par leggins, ett par jeans och en cardigan. Fanns jättemycket fint faktiskt, men mycket i den minsta storleken S var för stort för mig. Än så länge i alla fall...;)

Idag är pluggdag och jag måste i vanlig ordning iväg till biblioteket för att jaga fler barnböcker. Det är vansinnigt mycket att läsa i denna kurs men kul att läsa och analysera barnböcker. Speciellt såna man själv älskade som liten.
Imorgon ska vi analysera Alfons Åberg, Lotta på Bråkmakargatan, Pettson och Findus och några ungdomsböcker.
ISedan åker jag hem till Värmland imorgon eftermiddag  :) Blir där ändå till måndag och så kommer Crille ner på fredag.
Har inte träffat min mamma på 3 och en halv månad, saknar henne! Det blir mysigt att komma hem, ska passa på att ta det lugnt, gå lite promenader och gosa med tjockkatterna. Träffa Tina och hälsa på Anneli och Per och deras nya hund förhoppningsvis. Gött mos!

Kommentarer
Postat av: Anneli

förhoppningsvis? trodde det va bestämt?

2009-04-08 @ 00:08:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback