Vaccin & Östersund

Tänkte precis skriva att vi nyss kom hem från Östersund men insåg att vi faktiskt varit hemma nästan en vecka. Det är läskigt vad tiden går fort när man har en liten bebis. Dagarna bara flyger iväg. Lillskrutten är redan 3 månader. Idag har han vaccinerats, två sprutor i låren. Sköterskan förvarnade om att de gjorde ont och att det brukar bli mycket skrik. Och stackaren blev ju ledsen och skrek, men det gick över jättefort. Jag hade förväntat mig gallskrik i en timme eller så men älsklingen var så duktig! 

Vi hade det jättemysigt i Östersund i alla fall. Det var skönt att få bli lite bortskämd. Vi umgicks med Crilles familj, fick äntligen träffa Caspers kusin lille Noel. Och så var vi på middag hos Hans & Annika och hos Crille & Sandra och deras 11 månaders tvillingar. Där var det full rulle vill jag lova...Och de var jätteintresserade av Casper. 
Sen har vi träffat några fler av Crilles kompisar och Caspers nya kompis William. Mycket bebisar däruppe! 

Det är lite upp och ner med Caspers mage, men lite bättre är det nog. Igår kväll var han helt hysterisk men han var nog trött också. Det är väldigt svårt att få den killen att komma till ro och inse att han är trött. 
Men nu sover han faktiskt, han är väl sliten efter vaccineringen...
Ska nog gå in och lägga mig brevid och lukta lite på honom :) Mammas fina älskling
 

 Noel och Casper  
Noel och Casper

Kommentarer
Postat av: Anneli

Gud vilka söta små kusiner! :) Saknar dig och tycker det är hög tid för ett telefonsamtal! kramar

2009-10-26 @ 18:48:03
Postat av: Josannah

Hm, hade också en orolig dotter då hon var i hans ålder, så fick jag tips. Du kanske har fått den tips, men prova att vagga honom på magen, alltså låt hans mage vila på din arm och du håller honom fast, att han inte faller ned, så vagga honom runt. det brukar hjälpa. Det händer att de faller i sömn, men gör det gärna flera gånger, för de första gånger kan han bli sur, men han vänjer sig. Hoppas att det hjälper också för din Casper.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback