Helg & gnällig bebis


Helgen har varit mysig. I lördags tog vi en myskväll med pizza och godis och hyrde film. Har inte hyrt film sen Casper var ett par månader och kunde ligga och sova i famnen medan man kollade. Det är värsta lyxen för mig att kunna sitta och kolla på en film på kvällarna, sådant man tog för givet förr men som jag inte kunnat göra på jättelänge eftersom Casper haft såna sömnproblem. Så jag njuter så mycket av kvällarna nu!
Dock har Casper varit jättegnällig i några dagar nu, vet inte vad det är. Trodde det var för att han var snuvig men det har ju gått förbi och han är fortfarande gnällig. Det tar lång tid för honom att somna på kvällarna, men sen sover han i alla fall bra. Han tappar humöret jättefort och så fort man går in i ett annat rum börjar han gnälla och lite slut gråta. Lite dålig aptit. Vad händer?! Tror han är lite frustrerad för att han vill så mycket som han inte kan än, han försöker ju åla och krypa men kommer inte framåt än utan bara runt i cirklar. Den fjärde tanden har precis spruckit igenom också.
Eller kan det vara nån utvecklingsfas? Har ingen koll på dem, nån som vet vart man kan läsa om dem??

Idag skulle vi gått till Öppna förskolan och på eftermiddagen skulle Iwona kommit hit. Men det blir inget med det tyvärr. Iwona kunde inte och det är så mycket snö, inställda bussar och förseningar på grund av snön så vi skippar Öppna förskolan också och stannar inne och myser.

Kommentarer
Postat av: Emma (mamma till Viggo)

Vad jobbigt! :/ Vissa dagar är så här med. Att Viggo vill bli buren och blir ledsen så fort vi går från rummet osv... Dålig aptit har han med då och då. Kanske dom bara har sina dagar? Men kan ju även vara nån slags utvecklingsfas eftersom de händer så mycket runt omkring nu och i deras utveckling... Jag vet inte faktiskt...Kram från Emma & Viggo

Postat av: Malin

Jag skulle chansa på att han är inne i den fasen då han börjar förstå att mamma och bebis inte sitter ihop. När dem är över ett halvår så börjar dem märka att mamma inte är samma rum och kan då bli rädda och väldigt klängiga...inget konstigt, det går över. En tillväxtfas till och sånna skall vi dras med i många år skall du se :) Du skall se, allt kommer att gå på av bara farten, så fort du har vant dig vid detta, så kommer något nytt att hända!!1000kramar!

2010-02-23 @ 10:30:01
URL: http://mmlw.blogg.se/
Postat av: madde

Hej

Tack! och detsamma! vilken sötis! hur gammal är han?:)

2010-02-23 @ 10:40:25
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/
Postat av: Sanna - [ s a o s. b l o g g. s e]

svar Tack detsamma! ^^ Ja det är en sparkdräkt från H&M faktiskt :) Ha en fin kväll! kram

2010-02-23 @ 19:04:45
URL: http://saos.blogg.se/
Postat av: Madde, Melkers mamma.

Åh tackar så mycket :)! Det samma :)

2010-02-24 @ 14:02:39
URL: http://enolsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback